Ostalo

Martina i Naima pronašle su savršene namirnice za svoj domaći specijalitet!

Dvije prijateljice, koje kao i ostali vole eksperimentirati s hranom, dobile su zadatak napraviti krpice sa zeljem. Kako kažu, vole istraživati kulinarska umijeća, stoga su se odlučile napraviti domaće krpice.

Press
05.09.2017 15:02

Situacija je napeta, a pritisak sve veći na poznatom kulinarskom Trgu", na kojem kandidati već drugi dan showa žele oduševiti žiri. Iako je zlatno pravilo žirija da se mora iskoristiti sve što je u receptu, Martina i Naima odlučile su se potruditi i napraviti domaće krpice sa zeljem, baš kako su nekada pripremale naše bake.

Martina Bebek i Naima Abadžić, peta sezona, 321 kuhaj, natjecateljice

Da su krpice sa zeljem sinonim za djetinjstvo, maminu kuhinju i osnovnu školu, vrlo dobro znaju Mateja i Tomek, koji su odlučili curama dati pokoji savjet.

Već su prvog dana djevojke shvatile da mi cijenimo sve što se domaće radi i mislim da su se dobro odlučile da rade domaće, a ne kupljeno. Makar je naše zlatno pravilo da se koristi sve što dobijemo, no ja im to neću zamjeriti", odlučno će Špiček s kojem se je i Matea složila, te curama savjetovala da dodaju više zelja kojeg su našle u Sparu.

Tako je. Inače, treba biti više zelja, tako da pazite na omjer!", dobacio je Špiček, koji jedva čeka isprobati njihov domaći specijalitet.

Krpice sa zeljem uistinu su čarobna hrana za Naimu i Martinu bez obzira na koji je način pripreme, a hoće li se svidjeti žiriju, doznat ćemo u 19:50 sati, na RTL-u!