Ostalo

Martina ostavila Antu na cjedilu!

Kako išta skuhati, kad ti bolja polovica ostane zatvorena u dućanu na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'?

Press
12.03.2018 14:00

Da bi dobili najbolje moguće ocjene i na kraju tjedna osvojili imunitet, natjecatelji popularnog RTL-ovog kulinarskog showa morat će brinuti i o najmanjoj sitnici tijekom natjecanja. Novi zadatak činit će se vrlo jednostavan, no zapravo u sebi krije male zamke.

321kuhaj sezona 6

Jedna od takvih je odlazak u Spar po namirnice. Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica odbrojavat će natjecateljima sekunde do kraja šopinga", no dvije dame je u silnoj strci i naguravanju neće čuti.

Isteklo mi vrijeme. Nisam znala šta ću... Jednostavno sam ostala šokirana kada sam shvatila što mi se dogodilo. Isuse, zatvorili su mi vrata, a ja još uvijek u dućanu. Kako će Ante, jadan, počet kuhat? Kao ćemo sad, što ćemo? Ma, show program!", otkriva Martina nakon što su se pred njezinim i Ivaninim nosom zatvorila vrata dućana na 321-trgu.

I ja sam se malo iznenadio kako je uopće mogla ostati zatvorena u dućanu. Očekivao sam da će na vrijeme izaći van jer je, očito, imala dovoljno vremena smisliti koje će namirnice izabrati...", sarkastičan je Ante , koji je dobio šansu svima pokazati kako zna i umije kuhati.

321kuhaj sezona 6

Tko je u većoj panici, Martina ili Ante? I hoće li uspjeti skuhati zadatak" na vrijeme? Odgovore ćemo doznati u novom nastavku showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", večeras u 20 sati na RTL-u!