Ostalo

Masakr pivca natjerao kandidate u jauk i plač!

Radni naslov večerašnjeg izazova na "Tri, dva, jedan-kuhaj!" trgu mogao bi biti "kako masakrirati pivca u 60 minuta".

Press
02.05.2017 15:00

Naime, u drugom mentorskom danu ovog tjedna kandidati će pripremati prema receptu Ivana Pažanina, glavna namirnica je pile, a izazov očistiti ga, rastrančirati, napuniti nadjevom, obogatiti prilogom, odnosno rimskim njokama s pancetom, ispeći i kreativno servirati žiriju.

Za početak, pivca je potrebno dobro očistiti i lijepo rastrančirati. Treba ga dobro začiniti i paziti na nadjev. Bit će zanimljivo. Nije ništa kmplicirano, samo treba paziti. I dozvoljeno im je koristiti dodatne začine koje god žele", hladnokrvan je bio Pažanin, za razliku od kandidata kojima je pivac od prve minute zadao glavobolju. Neki su uokolo tražili savjete, drugi se jadali Špičeku, a treći bi najradije sjeli na pod i zaplakali.

Nadao sam se ovome kao snijegu u osmom mjesecu", komentirao je Hrvoje neočekivani recept Ivana Pažanina za kojeg je bio gotovo sto posto siguran da će im dati da pripemaju nešto riblje, a ne mesno. Pile treba napuniti, ne smije se raspasti, trebamo ga ispeći, mora ispasti ukusno, mora biti na tanjuru lijepo servirano", brinuo se Hrvoje.

Kada su se konačno uhvatili posla, postali su svjesi drugog problema – s obzirom na to da će im za otkoštavanje pileta trebati dosta vremena, hoće li im uopće ostati vremnea za pečenje?! Hoće li kandidati žiriju servirati sirovu piletinu, doznajte večeras u 21:20 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.