Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

'Mate će obraćati još veću pozornost na kandidate!'

Tomislav Špiček u petoj je sezoni RTL-ovog gastro showa dobio novog 'kolegu' za sudačkim stolom. U kratkom intervjuu za portal www.rtl.hr otkriva što misli o novopridošlom članu žirija te što gledatelje očekuje ove jeseni na malim ekranima!

Image
Foto: RTL
Press/ 6.8.2017. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Drago mi je da je Mate Janković u žiriju showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. S njim sam imao priliku nekoliko puta surađivati i znam da je odličan kuhar. Ako me predosjećaj ne vara, Mate će obraćati još veću pažnju na kandidate kada je u pitanju stručnost. Čuvat će našu struku!“, kaže Tomislav Špiček, koji s nestrpljenjem iščekuje početak snimanja nove sezone popularnog kulinarskog showa.

Tomek, kako ga mnogi prijatelji zovu iz milja, vjeruje da će zajedno s Matom nastaviti prenositi svoja kulinarska znanja i vještine na novih deset parova natjecatelja, kuhara amatera.  Priznaje i da će i on sam naučiti nešto novo od Mate.

„Svaki kuhar je u nečemu specijaliziran, tako da ćemo obojica imati priliku naučiti nešto novo u kulinarstvu – i to jedan od drugoga!“, priznaje Špiček, dodajući kako se prema kandidatima showa neće previše mijenjati

„Natjecatelje očekuju stari/novi članovi žirija, ali i novi izazovi. Gledatelji već znaju što mogu očekivati od mene. Nastavit ću biti strog i pošten, ali u konačnici, sve ovisi o kandidatima . Ako su oni voljni učiti i primjenjivati savjete žirija, nitko sretniji od mene! E, tada sa mnom mogu raditi što god požele“, s osmijehom na licu odgovara Špiček.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova sezona RTL-ovog gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na male ekrane stiže već ove jeseni!

Press/ 6.8.2017. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba