Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Povratak na TV ekrane

Mate Janković: 'Ja sam sve, samo ne brutalan'

Chef Janković veseli se ulozi člana žirija u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Image
Press/ 11.8.2017. u 12:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jesen je sve bliže, a s njom stižu i zabavni televizijski projekti RTL-a, među kojima je i nova sezona kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Set showa se već uvelike priprema i preuređuje, a Tomislav Špiček očekuje pojačanje na sudačkoj poziciji. Chef Mate Janković raduje se povratku na male ekrane kao član žirija showa, ulozi koja mu odlično stoji.

„Nakon pet godina sam se zaželio televizijskog projekta. Uživam radeći TV formate vezane uz kulinarstvo jer to je stvarno jedan izuzetno lijep posao. Nisam puno dvojio kada mi je RTL ponudio mjesto člana žirija, volim tu ulogu, jako me zabavlja“, priznao je Janković u intervjuu za Studio Jutarnjeg lista, dodajući kako vjeruje da tremu neće osjetiti jer iza sebe ima pregršt televizijskog iskustva.

„Uzbuđenje čuvam za prikazivanje. Najljepše je vidjeti kada se nekome sviđa rezultat tvog rada. To mi, iskreno, stvara veći adrenalin nego snimanje“, otkriva Mate koji će od natjecatelja očekivati disciplinu, radnu etiku i pedantnost, inzistirat će na tome da kandidati napreduju kroz rad jer, uostalom, „imaju rijetku šansu učiti od profesionalnih kuhara koji im posvećuju toliko pažnje i daju savjete“.

Mate će kao član žirija biti strog, ali pravedan, no neće biti „brutalan“ kao što gledatelji od njega očekuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Mislim da ću ovaj puta biti nešto bliži vlastitoj osobnosti. Ja sam sve samo ne brutalan. Ovaj ću se put ipak malo više šaliti u showu“, kaže Mate kojeg ćemo od ove jeseni gledati na ekranima RTL-a u petoj sezoni kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. 

Press/ 11.8.2017. u 12:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba