Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Mate Janković: 'Mrzim dosadu, stalno sam u potrazi za nečim novim'

Novi član žirija otkriva gdje je proveo ljeto, zašto se vraća na televiziju i kakav je njegov cimer sa seta, Tomislav Špiček.

Image
Foto: RTL
Press/ 23.8.2017. u 10:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Chef Mate Janković posljednji je televizijski projekt imao prije pet godina, a sada se vraća na male ekrane kao član žirija kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. U intervjuu za novi broj magazina Story priznaje da se zaželio povratka na televiziju, s koje zapravo nikada nije izbivao jer smo ga mogli vidjeti u reklamama za poznati trgovačko-prehrambeni lanac.

„Iz RTL-a su mi ponudili mjesto člana žirija i ja sam ga prihvatio. Budući da relativno dugo nisam radio televizijski projekt, mogu priznati da sam se zaželio tog posla. Zapravo, ja se od malih ekrana nisam oprostio. Imao sam lijepu pauzu, radio sam neke druge projekte u kojima sam gotovo jednako uživao. RTL-ov je format, za razliku od 'Masterchefa', puno opušteniji te strukovno manje zahtjevan. Vise se šalimo, smijemo i doza humora je prisutnija“, izjavio je Mate, dodajući kako će u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' biti opušteniji, susretljiviji i bliži vlastitoj osobnosti, a to ga je i privuklo da prihvati posao člana žirija u RTL-ovom gastro showu.

„Ponukao me vlastiti nemir, želja za uzbuđenjima i novim stvarima u životu. Mrzim dosadu, prezirem ju i konstantno sam u potrazi za nečim novim. Ovo nije neka novost za mene, ali donosi neku vrstu uzbuđenja koju volim“, priznao je Mate, koji, kada ne obilazi radne jedinice i provjerava kako kuhaju novi natjecatelji kuhari amateri, vrijeme provodi u sobi koju dijeli sa „starim liscem“ showa, Tomislavom Špičekom. Za svog cimera ima samo riječi hvale.

„Kolega Špiček je prisutan u medijima još od kraja devedesetih, kada je bio jedan od prvih koji je počeo popularizirati našu struku. Izvrstan je kuhar i jako dobro poznaje hranu i restoranski biznis“, otkriva Mate koji je uživao u ljetu prije dolaska na set showa u Jadran film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Proveo sam ljeto radno, ali sam se stigao i odmoriti. Proputovao sam cijeli Jadran i većinu južnih otoka, a završio na Kornatima i na Zrću. Znam da su zen Kornata i ludilo Zrća nekome nespojivi, ali ja sam osoba sklona ekstremnim promjenama“, kazao je Mate.

Kulinarski show 'Tri, dva jedan – kuhaj!' stiže na ekrane RTL-a - ove jeseni!

Upravo se čita

Press/ 23.8.2017. u 10:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba