Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
O svojoj ulozi u showu

Mate Janković: 'Naravno da će biti progledavanja kroz prste, nismo od kamena'

Poznati chef i novi član žirija otkriva što nas čeka u novoj sezoni kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Image
Foto: RTL
Press/ 20.8.2017. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova, peta sezona popularnog RTL-ovog gastro showa prošli je tjedan započela sa snimanjem u zagrebačkoj Dubravi. Chef Mate Janković već je dodijelio nekoliko ocjena zajedno s kolegama sucima, chefom Tomislavom Špičekom i gastro novinarkom Matejom Domitrović Sabo. Iako gledatelji očekuju da će Mate biti oštar u kritikama i strog prilikom ocjenjivanja jela kuhara amatera, on nas u intervjuu za Tportal.hr uvjerava kako će biti što prirodniji.

„Ove sezone showa gledatelji mogu očekivati, prije svega, izvjesnu i edukativnu zabavu. Naravno da će biti progledavanja kroz prste, nismo od kamena. Oštar neću biti, u ovom formatu bit ću bliži svojoj osobnosti, a ne ulozi koje su inače dodijeljene u bavljenju ovakvim formatima“, priznao je Mate, dodajući kako mu je drago što je postao dio showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koji je opušteniji od njegovog posljednjeg velikog televizijskog projekta.

„Zazirao sam od bavljenja televizijskim projektima jer je došlo do svojevrsnog zasićenja bavljenja time, ali i činjenica da se nije ponudilo nešto što bi me zaintrigiralo. 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' je izuzetno gledan format i zbog toga mi je bilo interesantno biti dio njega. Motivi bavljenja televizijom oduvijek su mi bili poslovni. Od činjenice da ste poznat se ne živi, ali ako se ona spoji s poslovnim svijetom, te se koristi adekvatno, može biti vrlo dobra. 'Masterchef' je kao format bio ozbiljniji, strukovno određeniji i licenciran, dok je tu situacija opuštenija, RTL je vlasnik formata, a strukovna komponenta nije toliko stroga“, kazao je Mate kojeg ćemo ove jeseni pratiti u novoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa.

Press/ 20.8.2017. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba