Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kako do desetke?

Mate Janković otkriva što natjecatelji trebaju učiniti za najvišu ocjenu

U prva dva tjedna snimanja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' žiri je podijelio šarolike ocjene. Kaže se da se o ukusima ne raspravlja, no nas zanima što skuhati da se ocjena 10 ispiše kredom na kuhači?

Image
Press/ 30.8.2017. u 14:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U petoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa natjecatelji će imati raznolike tjedne zadatke. U obiteljskom tjednu morat će odabrati recepte koji podsjećaju na nedjeljni ručak, koji se rado pripremaju za obitelj na okupu i podsjećaju na djetinjstvo, dok će romantika biti motiv u ljubavnom tjednu.

Kojigod zadatak bio u pitanju, žiri će svakodnevno testirati natjecatelje i njihovo kulinarsko(ne)znanje, snalažljivosti u kuhinji, osjećaj za vrijeme (na setu nema sata), kreativnost i odvažnost prilikom pripreme hrane, u kombiniranju namirnica i spajanju okusa. Dosad je žiri podijelio skoro pa cijeli niz ocjena nakon kušanja jela, od dvojke do devetke. S obzirom da svi natjecatelji žele vidjeti desetku na kuhači, upitali smo chefa Matu Jankovića, člana žirija nove sezone showa, na što natjecatelji trebaju obratiti pažnju.

„Jelo mora biti ukusno i mora izgledati lijepo na tanjuru. Ja sam svejed, tako da se natjecatelji ne moraju ograničavati kada razmišljaju što skuhati. Jedino što ne mogu oprostiti su nemar i repetitivne greške. Zbilja je dovoljno samo jednom pogriješiti da bi se ista stvar svladala. Natjecatelji su svjesni da zahvaljujući ovom showu imaju rijetku šansu učiti od profesionalnih kuhara koji im posvećuju toliko pažnje i daju savjete. Mislim da je to idealna šansa da usavrše svoje kulinarske sposobnosti“, priznaje nam Mate.

Kome će ove sezone žiri 'okrenuti' desetku, doznat ćemo uskoro jer od ponedjeljka, 4. rujna s emitiranjem kreće nova sezona showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', od 19:50 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Press/ 30.8.2017. u 14:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba