Ostalo

Mate Janković: 'Preopušteni ljudi u pravilu skuhaju splačine'

Čak i najprofesionalniji kuhari svjesni su kako je samo sitnica potrebna da određene stvari pođu po zlu.

Press
01.02.2018 12:00

Stres, panika, neznanje, nepoznavanje kulinarskih termina i namirnica, krivo shvaćeni zadaci – sve su to stvari s kojima se susreću kandidati kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!". I dok jedni pokušavaju ostati smireni i izvući ono najbolje, druge jednostavno pojedu strah i panika te često pred žiri donesu nedovršeno jelo. Spasiti ih jedino može brza reakcija i hladna glava.

Organizacija je 70 posto posla, tako da tu ne treba puno filozofirati. Organizacija je sve. S dobrom organizacijom vi imate temelje za doći do savršenstva", objasnio je Ivan.

Kako će se kandidati snaći s ostalim izazovima i hoće li ih uhvatiti panika, pogledajte večeras u 21:20 na RTL-u.