Ostalo

Mate: "Od ovog tjedna očekujemo vrhunac svega!"

Četiri najbolja natjecateljska para stigla su do finalnog tjedna, a samo će jedan na kraju izaći kao pobjednik showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Press
04.12.2017 14:00

Bada i Toca, Morana i Domagoj, Anto i Antonio te Andrej i Marijan ponosnim su osmjehom ušli u finalni tjedan popularnog kulinarskog showa. Ovo je tjedan u kojem moraju pokazati sve stečene kulinarske vještine i dati najbolje od sebe kako bi mogli konkurirati za laskavu titulu najboljih kuhara amatera , glavnu nagradu od 50.000 kuna te Prima kuhinju.

Kuhaj ep 53

Pravila igre su sljedeća: u nadolazeća tri dana kandidate očekuje 'finalni turnir' – svaki dan će se jedan par boriti protiv drugog para te će se u tri dana svi međusobno izmiješati. Dva para na paralelnim radnim jedinicama pripremat će isti recept, a par koji ga bolje pripremi, osvojit će jedan bod. Žiri neće ocjenjivati svako jelo, već će samo odlučiti koji par je bolje pripremio zadani recept. Na taj način će svi odmjeriti snage sa svima, a na kraju tjedna će se dva para s najviše osvojenih bodova boriti za pobjedu!

Od ovog tjedna očekujemo vrhunac svega, očekujemo da im je stalo, očekujemo jako dobru hranu i dobru borbu, očekujem da se bore za prvu nagradu jer kada si došao do ovog stadija natjecanja, šteta je ne računati da možeš pobijediti", kazao je Mate Janković koji opravdano ima vrlo visoka očekivanja.

Špiček i Mateja Kuhaj ep 53

Kandidate večeras očekuju izrazito zahtjevni recepti s puno komponenti jer to zahtijeva finalna faza natjecanja. Jesu li svi parovi dorasli današnjem izazovu i hoće ispuniti očekivanja žirija, ne propustite pogledati večeras u 21:40 sati na RTL-u!