Ostalo

Miroslav i Josip zaslužili čistu peticu!

Simpatični dvojac napravio je domaću zadaću. Šteta što nisu jelom briljirali kao što su brzo i spretno pokazali žiriju da hlapa, bijele i zelene šparoge imaju u malom prstu.

Press
11.04.2018 10:00

Tomislav Špiček ostao je pomalo razočaran jer dio kandidata ne poznaju neke od osnovnih namirnica. Baš zbog toga Miroslavu i Josipu zadao je domaću zadaću, to jest morali su istražiti i naučiti sve o hlapu, jastogu i šparogama.

U jučerašnjoj emisiji prilikom ocjenjivanja Miroslav i Josip dobrovoljno su se javili i podsjetili žiri na svoju zadaću.

321kuhaj sezona 6

Mi smo imali domaću zadaću. Ja sam imao hlapa i jastoga. Najveća razlika je u tome što hlap ima kliješta , a jastog ne. Također, velika je razlika i u veličini. Hlap može narasti čak do 12 kilograma, dok jastog do 5 kilograma", počeo je diktirati Miroslav , a Josip se nadovezao i ponosno počeo govoriti sve što je naučio o šparogama. Ovakvo detaljno napravljena zadaća impresionirala je žiri, a najviše mentora Špičeka, koji je komentirao: Dečki su odlično odradili zadatak. Prošli put sam ih kaznio s dva boda manje, a sad su dobro naučili lekciju. Čak mislim da su bolje odradili zadatak nego što su napravili današnje jelo."

Kakvo jelo će danas Miroslav i Josip skuhati te hoće li još netko dobiti domaću zadaću, saznajte u novoj epizodi Tri, dva, jedan – kuhaj!" s početkom u 21:10 na RTL-u!