Ostalo

Muke po ribama, luda gljiva i predpožarno stanje u studiju!

U četvrtoj sezoni popularnog kulinarskog natjecanja svoje će umijeće u poznavanju i pripremi hrane pokazati dvadesetero kandidata podijeljenih u deset parova i dva tima, Grad i Selo. Borit će se za titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para i bogatu nagradu od 100 tisuća kuna, a na putu do pobjede prepriječit će im se razni izazovi.

Press
26.01.2017 14:30

Kandidati dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, pa tako sa sobom nose i umijeće pripreme tradicionalnih seoskih recepata kao i tajne pripreme modernih delicija. Neke od njih su gledatelji već imali prilike upoznati. Tin Mlivić i Ana Tomšić natjecali su se u Annu", a nakon što je njihov odnos prerastao u prijateljstvo, odlučili su se zajedno okušati i u gastro avanturi.

321 kuhaj

Oni će, kao i ostali kandidati, svakog tjedna biti suočeni s brojnim kulinarskim izazovima, morat će pripremati jela koja možda nikada dotad nisu spremali, biti maštoviti i osmišljavati sljedove iz svega nekoliko namirnica ili se pak igrati" restorana. Uhvatit će se u koštac s čišćenjem ribe, u žaru flambiranja i pečenja zamalo zapaliti studio, probleme liječiti nazdravljanjem, pjesmom i plesom i upoznati se s ludom gljivom" koja će im ove sezone zadati dodatnu glavobolju.

321 kuhaj

Žiri će testirati njihovu spretnost, brzinu, moć koncentracije i mogućnost multitaskinga, u nevjerici kušati nove specijalitete" i hvatati se za glavu te pitati: Što mi je ovo sve trebalo?", a natjecatelji će pokušati dovesti svoje kulinarske sposobnosti u neke nove sfere.

Tijekom tri sezone showa u našoj su kuhinji umijeće pokazali brojni sjajni kuhari amateri, no samo ih je troje zasjelo na tron amaterskog kulinarstva. Pobjednica prve sezone, Anka Cvitanović, nakon pobjede je postala šefica kuhinje u jednom dalmatinskom restoranu. Najbolji u drugoj sezoni bio je miljenik publike Tomislav Pavlović, koji je kulinarski put nastavio u jednom zagrebačkom restoranu. Prošle godine pobjedu je odnio dinamični duo prijateljica, Filipa Sorko i Petra Egić, koje su hrvatsku gastro scenu obogatile inovativnim tajnim večerama".

321 kuhaj

I ove godine u žiriju sjede tri vrsna gastro stručnjaka, Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin. Oni će, kao i u prošloj sezoni, ocjenjivati i kritizirati te educirati, savjetovati i mentorirati našim kandidatima.

Voditeljska palica pripala je Doris Pinčić Rogoznica, a gastro avantura počinje u ponedjeljak, 30.siječnja u 21.15 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.