Ostalo

Na Ivanovo predavanje o ribi Špiček donio svinjsku polovicu!

Posljednjeg dana mentorske kuhinje u showu Tri, dva, jedan – kuhaj!" kandidati će pripremati riblje jelo prema recepturi Ivana Pažanina. Član žirija poželio je provjeriti jesu li natjecatelji napokon svladali čišćenje i filetiranje ribe za brudet koji će poslužiti na moderniji način. S obzirom da Špiček ne može preživjeti cijeli dan na ribi, Ivanu je pripremio iznenađenje: na set showa došao je sa svinjskom polovicom!

Press
18.05.2016 14:41

Finalni je tjedan sve bliže, a natjecatelji pod sve većim stresom jer žiri od njih traži i znanje i kreativnost u kuhanju. Pažanin je večeras kandidatima pripremio zanimljiv recept po kojem će vidjeti jesu li natjecatelji napokon svladali čišćenje i filetiranje ribe. Osim što im je za brudet nabavio škampe i čak pet vrsta riba, oradu, škarpinu, trlju, oslića i pauka, Pažanin im je postavio i malu zamku - spojio je nekoliko kiselih namirnica za umak, pa natjecatelji moraju izbalansirati cijelo jelo kako god znaju i umiju.

tri dva jedan kuhaj

Osim brudeta i umaka od bosiljka, natjecatelji će pripremati i krumpir u pećnici. Kako i sam kaže, želi da ovo jelo ispadne besprijekorno, da bude jelo za pamćenje". S obzirom da natjecatelji pripremaju ribu, Tomislav Špiček odlučio se našaliti i na set je donio svinjsku polovicu kao dar za kolegu! Pažanin je ostao vidno iznenađen Špičekovom šalom, no kako nerado priprema i jede svinjetinu, nije znao što bi sa Špičekovim poklonom...

Za razliku od njega, natjecatelji bi itekako trebali znati što učiniti s namirnicama, kako ih očistiti, kako termički obraditi, začiniti, sljubiti... Hoće li i večeras pasti niske ocjene? Doznat ćemo već u 20:15 sati u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", samo na RTL-u!