Ostalo

Kristijan ljut na žiri: Ja sam lud! Meni se ne da biti ovdje!"

Novi tjedan kuhanja u RTL-ovom kulinarskom showu započet će vrlo burno. Osim što će mnoge iznenaditi povratak Sanje i Morene u show, natjecatelje će zbuniti i današnji zadaci. Osam parova kuhat će jela prema receptu članova žirija 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koje su sami odabrali. Tko će imati problema s prepoznavanjem vrste ribe, zagorskom juhom, burgerom, janjećim kareom i punjenim lungićem?

Press
27.03.2017 12:59

Natali i Hrvoje imaju pravo prvog odabira današnjeg recepta, dok je Sanji i Morani ostalo ono što nitko drugi nije htio kuhati, odnosno pečenog šarana u kiselom vrhnju. Povratnice ne vole jesti slatkovodnu ribu, a kamoli je pripremati, no večeras će se vraški potruditi da nadoknade izgubljeno vrijeme i bodove.

Ana i Zlatko izabrali su zagorsku juhu u kruhu, koju također nikada nisu spremali, ali ni jeli. To će iznenaditi i žiri kada će pri obilasku njihove radne jedinice shvatiti da Anna planira zgušnjavati juhu pasiranjem svog povrća u njoj! I Ozana i Katarina imale su problema sa svojim janjećim kareom, koji su htjele pohati bez brašna (samo su koristile jaja i krušne mrvice) jer brašno nije navedeno u sastojcima recepta".

Ta je izjava člana žirija razljutila Kristijana:

Kad imamo recept od žirija, koji je detaljno opisan, onda oprosti, moramo napraviti ovako kako je napisano. Ne znam šta bih ja trebao? Martin i ja smo radili točno po receptu i bili smo prezadovoljni konačnim rezultatom . Bilo je skuhano i rezano onako kako je bilo rečeno u receptu. Ja stvarno ne znam u čemu žiri vidi problem? Ja sam lud! Lud! Meni se sad ne da biti ovdje!"

Svijetla stvar večeri svakako je tanjur koji će od Pažanina dobiti najbolju ocjenu večeri. Tko će dobiti desetku, doznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:55 na RTL-u!