Ostalo

Najbolji prijatelji i prijateljice ispali iz daljnjeg natjecanja!

Šanse da Kate i Tomo, te Mirna i Franka ostanu u daljnjem natjecanju showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" bile su male, ali su se mogle dostići da su ova dva para skuhali lignje na buzaru i zagrebački odrezak po volji žirija!

Press
03.03.2016 23:35

I ovog su četvrtka Bijeli i Crveni zamijenili recepte, zbog čega je nastala prava pomutnja na setu showa. Kontinentalci su Bijelom timu zadavali redom, za žiri i previše jednostavne zadatke. Tako su Verica i Dragan po prvi put u životu valjali tijesto za burek s mesom, Anka i Ivan pekli punjeni lungić i pekarski krumpir, a Branka i Vladimir pekli domaće kobasice.

tri dva jedan kuhaj

Katarina i Tomislav i sprva su vjerovali kako će napraviti najbolje jelo dosad jer su od Ane i Snježane iz suprotnog tima dobili lignje na buzaru. Međutim, žiriju je šug bio prejak i previše dominantan za buzaru, previše gust da bi bio 'toč' jer su ga prijatelji iz Splita zgrušavali s krušnim mrvicama. Ukupan zbroj ocjena 12 nije bio dovoljan da se spase od ispadanja.

tri dva jedan kuhaj

S obzirom da ovaj tjedan ispadaju dva para, Kati i Tomi pridružile su se Franka i Mirna , koje su pripremile predebeli zagrebački odrezak. Na nekim dijelovima odreska imate previše tog dodatka, šunke i sira, nije vam baš jednako raspoređeno. A i trebale ste više istući to meso...", bili su komentari žirija kod dijeljenja ocjena (ukupno 15).

tri dva jedan kuhaj

Najbolji par sinoć bili su Luka i Doris, čiji je ajngemahtec obradovao Špičeka. Iz gušta je oglodao kokošju nogicu, a drugu je čak prepustio Ivanu koji je muku mučio s izgovorom ovog tradicionalnog kontinentalnog jela: Kako se ono kaže? Ajgenmajsen?"

Slijedeći tjedan vidjet ćemo kako će se Crveni tim snalaziti u tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji, stoga ne propustite novi tjedan kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" od ponedjeljka u 21:05 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.