Ostalo

Najbolji prijatelji Morana i Domagoj testirat će svoje kulinarske talente!

Da pravi prijatelji postoje, podržavaju i tješe u teškim trenucima, ali i smiju se i plaču s nama, vrlo dobro znaju Morana i Domagoj, koji se poznaju već 11 godina, a željni su znanja i zabave, te svojom energijom svakako uveličaju show Tri, dva, jedan – kuhaj!".

Press
30.08.2017 17:50

Vedri, veseli, energični, otvoreni i humoristični, Morana Mijač (25) i Domagoj Žulj (25) najbolji su prijatelji još od srednjoškolskih dana. Međusobno se smatraju kao brat i sestra i misle da se savršeno nadopunjuju, iako u šali kažu da osim kuhanja, nemaju ništa drugo zajedničko. Najviše kuhaju za prijatelje, a u show su se prijavili kako bi se okušali upoučnom showu, utvrdili koliko uistinu vrijede pohvale njihovih najmilijih, te proširili svoje gastronomske spoznaje, jer kako kažu, oboje vide svoju budućnost u gastronomiji. Za njih je prijavljivanje u show istovremeno i izazov i zabava.

Dok Domagoj ne voli kuhati dosadnu hranu te često izmišlja vlastite recepte, Morana voli također eksperimentirati u kuhinji. Iako je završila Filozofski fakultet, Morana ipak teži prema kulinarstvu. Izgleda da će ovaj par emisiji ponuditi mnogo kreativnih recepata, a jednog dana možda Domagoj bude na menadžerskoj poziciji njihovog restorana u kojem će Morana biti šef kuhinje.

Oboje smatraju kako su dobar par u kuhinji, a svoj će talent pokazati u showu "Tri, dva, jedan – kuhaj!", koji će gledatelji moći pratiti već od ponedjeljka, 4. rujna, od 19:50satina RTL-u!