Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Sjećate li se Špičekovog lica u šećeru?

Najbolji trenuci 3. sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Nedvojbeno je da je u trećoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa bilo mnoštvo situacija koje su se memorirale u sjećanje gledatelja. Titulu najzabavnijeg para s pravom je pripala simpatičnom tandemu s Kvarnera, Doris Vlah i Luki Dančuloviću koji su nas osvojili svojim opuštenim stavom i otkačenim smislom za humorom. Stoga nikog ne bi trebalo čuditi što se upravo oni nalaze u prva dva najgledanija video isječka sa službene Facebook stranice showa.

Image
Press/ 18.8.2017. u 16:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

3. Željka i Pažanin igrom riječi nasmijali cijeli studio

S obzirom da se epizoda prikazivala pred Uskrs, natjecatelji su dobili dodatan zadatak. Uz to što su kuhali uskršnji ručak, kandidati su žiriju donosili ukrašene pisanice jer je cilj zadatka vidjeti kako kuhari amateri stoje po pitanju kreativnosti. Sestrične Ina Zlonoga i Dina Krupić ukrasile su samo dvije pisanice, za chefove Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, zbog čega je Željka Klemenčić pokrenula raspravu koja je svima u trenu izmamila osmijeh na lice. Video isječak o tome „tko gleda čija jaja“ u trenu je postao viralan na Facebooku!

2. Diplomirani palentolozi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Natjecatelji showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ često se bore s manjkom ideja dok biraju što će skuhati žiriju. Ponekad se dogodi da ključne namirnice nema u ponudi u dućanu na setu, pa su kandidati primorani okrenuti se improvizaciji. Takve su se situacije često događale Doris i Luki, paru koji je žiriju, tijekom cijele sezone, barem deset puta skuhao isti prilog - palentu. Doris i Luka nisu propustili našaliti se na vlastiti račun, a o tome svjedoči i ovaj isječak iz epizode

Upravo se čita

1. Šećerom u glavu

Trebalo je tri sezone da se jedan natjecatelj suprotstavi strogom, ali simpatičnom Tomislavu Špičeku. Najsmješniji, a za Špičeka i najšokantniji trenutak sezone, zaslužno se nalazi na prvom mjestu naše ljestvice jer nema gledatelja kojeg nije nasmijao vrlo hrabar potez Luke Dančulovića – da Špičeku u glavu puhne šećer u prahu! Ova je scena oduševila sve na setu showa, gledatelje pred malim ekranima, ali i samog Špičeka. Urnebesno smiješan video isječak iz epizode u prvom je danu bio pregledan više od pola milijuna puta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Press/ 18.8.2017. u 16:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba