Ostalo

Najpoznatija televizijska obitelj objavila portret!

Sigurno se pitate koja je tajna uspjeha kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!"? Odgovor je vrlo jednostavan. Vrhunska ekipa, prijateljski odnosi i obilje smijeha glavni su krivci" za vrhunsku atmosferu.

Press
04.04.2018 12:00

Dugotrajna snimanja popularnog showa lakše se prebrode ako uz sebe imaš prave ljude. Dokaz tomu su i česte objave na društvenim mrežama. Članovi žirija, Ivan Pažanin i Mate Janković te voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pravi su maheri na Instagramu.

Svoje vjerne obožavatelje redovito počaste ponekom fotografijom sa seta snimanja Tri, dva, jedan – kuhaj!". Ovog puta fanove je razveselio Pažanin objavom fotografije, koju je brže bolje podijelila i Doris napisavši: Moja televizijska obitelj", dok se Janković nadovezao kako je on baš pravi srećković jer uz sebe ima nekoliko prekrasnih osoba s kojima je zagarantirana zabava.

Podsjetimo, osim svih zgoda i nezgoda koje im uspiju priuštiti natjecatelji, članovi žirija jako brinu jedni od drugima. Često se na snimanjima goste gastronomskim delicijama i specijalitetima koje sami spreme kod kuće.

Novu epizodu Tri, dva, jedan – kuhaj!" pogledajte večeras na RTL-u s početkom u 20 sati!