Play ponuda
Play ponuda
Šumska perad s ječmom i porilukom

Nakon brizli, Špiček kuha prepelice!

Chef Tomislav Špiček otvorio je šumski tjedan sa svojim receptom kojeg natjecatelji Crvenog tima moraju 'iskopirati'. Za svojeg pomoćnika odabrao je Petra.

Image
Press/ 6.3.2016. u 14:54
Play ponuda

Ako dosada nisu jeli prepelice, sutra će Crveni natjecatelji i za to imati priliku. Šumski tjedan započet će Špičekovom demonstracijom specijaliteta domaće hrvatske kuhinje. Njegove prepelice s ječmom i porilukom Crveni će trebati 'kopirati' i, ako žele, dodati mu nešto svojeg.

„Kod šumske peradi ne trebate se bojati skidati kožicu. Dapače, ova žuta masnoća nije poželjna. Prepelice su nježne ptice, a najviše je mesa na njihovim prsima. Tamo ćemo staviti najviše pancete.“, savjetovao je Špiček natjecatelje, napominjajući im da prate svaki dio pripreme ovog jela.

Špiček će za svojeg pomoćnika odabrati Petra, no već kod čišćenja mrkvi požalit će zbog svoje odluke. „Niste dobro ogulili mrkve. Jel vi vidite dobro ili trebate naočale. Ja ne volim da je prljava mrkva. Ovo nije dobro…“, kritizirao je Špiček Petra, pritom se sjetivši stare izreke kako je starog konja teško naučiti voziti kola puna sijena.

Hoće li Petar zapamtiti pripremu prepelica, s obzirom da njegov sin Jurica nije bio prisutan kod demonstracije? Doznat ćemo u novoj epizodi „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u ponedjeljak u 21:05 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Najbolji prijatelji, kumovi

Boris Simić (39) i Mario Magdić (40) - Karlovac

Play ponuda

Više s weba