Nastup u kulinarskom showu zauvijek će ostati u sjećanju Borisu Simiću i Mariju Magdiću , kumovima iz Karlovca koji su, kako je show išao dalje, kuhali sve bolje. Da je to tako, svjedoče i njihove obitelji kojima momci i dalje kuhaju.
Ovaj me nastup u showu još više motivirao za kuhanje. Sada supruga i ja vikendom baš guštamo u kuhanju, pažljivije biramo namirnice i baš razmišljamo što ćemo kuhati. Otvorili su mi se novi vidici. Čak niodlazak u nabavku više nije isti, a kod kuće više ne 'vrtimo' ista jela. Dapače, čak je i supruga primijetila da kuham bolje nego prije", izjavio je Boris koji je od žirija dobio tri važna savjeta: kako pravilno abštaubati jelo (Željka), kako se pravilno peče i podlijeva meso temeljcem (Špiček) i kada i kako koristiti svježe začine (Ivan).
Boris je uz iste savjete kući donio i još jedno.
Žiri nam je stalno govorio koliko je bitno unaprijed odrediti što i kako će se kuhati, te se toga držati do kraja. Boris i ja nikada nismo pred žiri donijeli nedovršeno jelo. Uvijek smo ga zgotovili sa svim zadanim namirnicama i na to smo ponosni. Isti savjet primjenjujem i kod kuće pa u shopping idem s idejom što ću kuhati", objasnio je Mariododajući kako je oduševljen cijelom atmosferom koja vlada na setu, a posebno kamermanimabez kojih ovaj show ne bi bio isti.
Volim kuhati, imam hrabrosti napraviti jela koja dosad nikada nisam. Tako sam svojoj obitelji ispekao patku po receptu Ivana Pažanina. Meni i mojima se jako svidjela, tako da ću je sigurno opet pripremiti.", pohvalio se Mario dodajući kako ga sve više ljudi prepoznaje na ulici i traže gastro savjete.