Ostalo

Natjecatelji će se rotirati za radnim jedinicama i kuhati 'tuđa' jela!

Novi tjedan donosi nove kulinarske izazove za naše kandidate. Prvi na redu, u ponedjeljak, je vrtuljak". Ime novog zadatka možda jest zanimljivo i simpatično, ali njegova izvedba baš i nije dječja igra.

Press
12.02.2017 16:15

Produkcija showa i članovi žirija dva su tjedna dopuštali natjecateljima da se zabavljaju dok kuhaju i pritom ponešto nauče. Međutim, došlo je vrijeme da se, sada već rutinski zadaci, malo zakompliciraju, odnosno podignu na višu razinu.

Tako će u ponedjeljak natjecatelje na radnim jedinicama dočekati novi zadatak u vidu unaprijed napisanih recepata. Kandidati će na raspolaganju imati 75 minuta za pripremu jela 's papira', no strka i panika bi mogla nastati kada Doris zazviždi zviždaljkom! Naime, to će biti znak da se natjecatelji moraju premjestiti na radnu jedinicu ispred sebe i nastave kuhati 'tuđe' jelo.

U tih 75 minuta Doris će nekoliko puta koristiti zviždaljku, pa bi se lako moglo dogoditi da se kandidati, do kraja kuhanja, ponovo vrate na svoju radnu jedinicu i iznenade se kada vide kako izgleda jelo koje će prezentirati žiriju.

Hoće li biti suza zbog katastrofe na tanjurima? Ili pak sreće zbog visokih ocjena? Tko će se zadnji smijati – natjecatelji ili žiri?

Odgovore ćemo doznati već u ponedjeljak, 13. veljače u 21:15 kada na RTL-u započinje novi nastavak 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.