Play ponuda
Play ponuda
Jelen umjesto vepra, kunić umjesto zeca

Natjecatelji nemaju pojma što pripremaju!

Srijedom uvijek zavlada panika na setu showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ jer natjecatelji sami biraju namirnice iz dućana. Večeras neće biti iznimke, za što će biti zaslužna činjenica da kandidati zapravo ne znaju koju namirnicu kuhaju – Ina i Dina bit će uvjerene da su iz dućana uzele vepra, a Željko i Snježana su umjesto zeca, dobili kunića!

Image
Press/ 9.3.2016. u 13:09
Play ponuda

Srijedom natjecatelji showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ biraju namirnice iz dućana te kuhaju prema svojim zamislima, bez određenog recepta. Neke je natjecatelje zbunilo guranje, laktarenje i krađa namirnica iz tuđih košarica tijekom 'kupnje' u dućanu, i to toliko da ne znaju koju su namirnicu uzeli.

Image
Foto:
Image

Zbog toga Ina i Dina misle da pripremaju vepra, a ustvari imaju jelena, dok su Željko i Snježana uvjereni da kuhaju zeca, a ne kunića iz uzgoja koji je bio trik namirnica u dućanu. Čak ni Filipa i Petra, Snježana i Ana te Boris i Mario nisu sigurni imaju li na stolu srnetinu ili neku drugu divljač.

Image
Foto:
Image

Natjecatelji trebaju pripremiti toplo predjelo i glavno jelo vezano uz šumu kao temu tjedna. Ina i Dina mijenjale su ideju o današnjim jelima nekoliko puta tijekom procesa kuhanja, a zbog manjka namirnica, Ina je obilazila ostale stolove u nadi da će pronaći nešto što će poslužiti kao prilog. Petra i Filipa u hodu su odlučile što će kuhati jer još u obilasku dućana nisu imale ideju što pripremiti, dok Željko nije imao što priložiti uz svog 'zeca' unatoč tome što je iz dućana donio punu košaru namirnica.

Zbunjenost i panika mogli bi uzrokovati promjenu na tablici ukupnih ocjena. Tko će slaviti, a tko će biti nesretan, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:05 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KREMASTO I FINO!

Specijalni umak koji morate probati

Play ponuda

Više s weba