Ostalo

Natjecatelji žele osvojiti žiri – iznutricama!

Tradicionalna hrvatska gastronomija tema je tjedna pa će većina natjecatelja showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u večerašnjem stres-test zadatku pripremati više-manje omiljene iznutrice! Pohanim bijelim bubrezima, svinjskim jetrima i mozgom te filekima tražit će put do boljih ocjena!

Press
02.03.2016 13:29

Srijeda je dan kada natjecatelji kuhaju prema trenutnoj inspiraciji jer od početne ideje uvijek završe na nekom posve novom receptu. Iako su imali obilje raznolikih namirnica u dućanu na setu, većina je natjecatelja odabrala upravo iznutrice . Tako su Drago i Vlado odabrali bijele bubrege , Franka i Mirna pripremit će svinjska jetra na kiselo , a Višnja i Blaženka pokušat će očarati Špičeka svinjskim mozgom kao predjelom.

tri dva jedan kuhaj

No, najčešća namirnica večeras će svakako biti tripice . Na radnim jedinicama bit će servirana čak tri para – Višnje i Blaženke, Vladimira i Branke te Ivana i Anke . Katarina i Tomislav večeras će igrati na sigurno i pripremiti carbonaru za predjelo, a Tomislav će za tu priliku pokazati kako se radi domaća tjestenina.

tri dva jedan kuhaj

Kome će se iznutrice obiti o glavu? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 21:05 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.