Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ružica i Drago

Nekada se nisu mogli podnijeti, a sada zajedno kuhaju

Ovaj natjecateljski par ima veoma zanimljivu priču o tome kako su se upoznali, a sada se zajedničkim snagama trudi ostaviti što bolji dojam na članove žirija popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Image
Press/ 31.8.2017. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ružica Jurić (53) i Drago Piškor (53) danas su stvarno dobri prijatelji, no nisu oduvijek bili tako dobri. Kada su se tek upoznali, nisu se mogli podnijeti. Njihova priča započinje prije 10-15 godina kada su zajedno putovali u autobusu za Istanbul. Ružicu je tada jako iritirao njegov glas i neobičan smijeh, a i Drago je imao jednako mišljenje o njezinom glasu. Tada se još nisu znali jer je svatko putovao sa svojim društvom, a kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, shvatili su da im je prvi dojam bio potpuno krivi te su uskoro postali dobri prijatelji. Ružica danas kaže kako Drago ima jedan od najoriginalnijih i najzaraznijih osmjeha.

Oboje su komunikativni, glasni i ne ustručavaju se reći ono što im je na pameti. Ne vole kada je netko spor i kada sporo izvršava zadatke te priznaju kako su oboje brzopleti, što u kuhinji nije uvijek poželjno.

Kada je riječ kuhanju, smatraju da je dosadno držati se određenog recepta već svakom jelu vole dati poseban štih i izmisliti svoju verziju recepta. Kreativnost u kuhinji za njih je ključan čimbenik za dobro jelo i oboje misle kako imaju sve potrebno za pobjedu.

Izgleda kako prvi dojam ponekad može biti potpuno pogrešan, a ovaj natjecateljski par pravi je primjer za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako će se snaći u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kuhinji, pogledajte od 4. rujna na RTL-u!

Press/ 31.8.2017. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba