Ostalo

Neuspjeli deserti i desetka!

Novi kvalifikacijski tjedan showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bit će vrlo zanimljiv – osim što će natjecatelji prolaziti kroz standardne provjere svojih kulinarskih vještina, po prvi put u showu će pripremati meso klokana i prave deserte.

Press
01.04.2017 15:00

Novi tjedan donosi nove izazove za naše natjecatelje. U jednoj emisiji imat će zadatak napraviti desert s čokoladom kao glavnom namirnicom. Među raznim receptima dva će para odabrati isti – lava kolač. Bit će interesantno vidjeti kome će uspjeti prezentirati žiriju ovu delikatnu slasticu, a da im se ne raspadne na putu do stola za kušanje.

Velika očekivanja imat će i žiri kada će od jednog natjecateljskog para dobiti tanjur s klokanovim mesom ili avojaje, ne baš zanimljivu kombinaciju kuhanog jajeta i avokada prepolovljenog napola za toplo predjelo.

Žiri će ljutiti i stare 'sitne' greške poput neurednih radnih jedinica, nepravilno očišćenih kozica, nedovoljno i previše pečenog mesa, nerazumijevanja obrade namirnica i njihovo (ne)sljubljivanje s ostatkom jela.

Hoće li napokon jedan natjecateljski par oduševiti žiri s desertom za prste polizati"? Kome će Žakline Troskot dati desetku? Doznat ćemo u novim epizodama kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' – od ponedjeljka 3. travnja u 21:10 na RTL-u!