Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Učiteljica i maratonka

Nina i Branka – sestre koje žele dokazati kako kuhaju bolje od svoje majke

Ove sezone za titulu najboljeg kuharsko-amaterskog para natječu se i sestre Matacin, drugi natjecateljski par koji dolazi iz Preka u blizini Zadra.

Image
Press/ 27.8.2017. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nina (51) i Branka (49) su sestre i najbolje prijateljice. Obje su rođene Dalmatinke, no život ih je razdvojio pa Branka preko ljeta nakratko napusti Rijeku (u kojoj živi već 30 godina) i odlazi u obiteljsku kuću. Tada obje kuhaju za svoje najmilije i to najčešće domaća, tradicionalna jela kao što je čičivarda, blitva, tingul, zec na divljač, pečena riba i slično.

Nina je učiteljica razredne nastave i povijesti u zadarskoj osnovnoj školi. Ima tri sina i devetogodišnju unuku koju obožava. Njezine dvije najveće strasti su ples i fitnes, stoga ne čudi što je osnovala malu školu plesa i fitnesa za žene. Nina zna voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu još dok je bila malena djevojčica. Nije joj bila učiteljica u školi, već je Doris išla u razred sa njenim sinom.

S obzirom da joj je dijete već odraslo, a suprug često na brodu, Branka slobodno vrijeme posvećuje svojem hobiju - aktivan je sudionik polumaratonskih utrka u Hrvatskoj i na najboljem je putu da bude maratonka. Prije odlaska u show pripremala se za pravi, olimpijski maraton od 42 km, ali joj je kuhanje uz sestru bilo primamljivije od treniranja.

Branka i Nina su se prijavile u show kako bi od profesionalnih kuhara naučile nešto više, upoznale nove ljude, ali i dokazale svojoj majci da kuhaju bolje od nje. Hoće li im to uspjeti, doznat ćemo već od 4. rujna, kada na RTL-u kreće nova sezona popularnog showa 'Tru, dva, jedan – kuhaj!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Press/ 27.8.2017. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba