Ostalo

Nove desetke za Zeličanke i prve za Zadranke!

Lijepo je vidjeti kako se penjemo na ljestvici s bodovima", oduševljeno su Ružica i Barica komentirale svoje najbolje ocjene dosad.

Press
28.03.2018 21:30

Kada vidite da žiri ovako slasno jede vaše tanjure, onda vam je to znak da su jela itekako dobra. Takvi su i vaši janjeći polpeti i klipići", kratko je objasnio Mate Janković zbog čega su Barica i Ružica trebale malo duže čekati na svoje ocjene. Niti jedan član žirija nije mogao sakriti oduševljenje jednostavnim, a opet ukusnim jelom, dok su komplimenti prštali sa svih strana. Pogotovo kada se saznalo da je Barica po prvi put u životu kušala janjetinu.

321kuhaj sezona 6

Perfektno su napravile te polpete, tope se u ustima. Žene stvarno imaju tu finesu kad rade takva jela...", kaže dežurni kuhar Ivan Pažanin , koji nije mogao pričekati kraj snimanja da bi Ružici i Barici čestitao na uspjehu, ali i kušao jelo koje je dobilo tri desetke.

Loreta i Ivana pobrinule se za još jedno ugodno iznenađenje u epizodi. Njihova janjetina s bižima i papršnjak ušutkali su žiri. Mate, Mateja Domitrović Sabo i Tomislav Špiček doslovno su ostali bez riječi, a kad su došli k sebi, nahvalili su povratak Zadranki onom starom kuharskom điru" te bez ikakvih zamjerki ispisali tri desetke na kuhačama.

321kuhaj sezona 6

Za sitne trzavice na setu showa pobrinuli su se Žuti i Ćale . Špičeku je digla tlak činjenica da su njihova dva tanjura, janjetina pod pekom i lička kalja, na kušanje stigla bez masnoće. Tražio je krivca i pitao gdje je masnoća nestala. Kada nije dobio odgovarajući odgovor, Podravcima je na kuhači okrenuo mršavu dvojku uz objašnjenje kako će nastaviti dijeliti negativne bodove svakome tko donese pečenje - bez masnoće!

Ako se ne probude iz proljetne uspavanosti, Žuti i Ćale bi ovaj tjedan mogli završiti na dnu tablice s ukupnim bodovima, dok bi se Zadranke i Zeličanke lako mogle naći kao nove voditeljice timova. Hoće li im to uspjeti? Doznat ćemo već sutra u 20 sati, u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", samo na RTL-u!