Ostalo

Novi tjedan uz divljač, prepelice, fazane, gljive, šumske bobice...

Crveni tim od ponedjeljka započinje svoj novi pohod na bolje ocjene i to uz šumu kao temu tjedna. U četiri dana natjecanja osam će parova pripremati ukusna jela od namirnica koja se mogu naći u šumi – divljač, ptice, gljive, bobice...

Press
05.03.2016 16:34

Kulinarski show Tri, dva, jedan – kuhaj!" nastavlja s novim tjednom u kojem je tema sve što raste ili hoda šumom . Divljač (krznena ili pernata), fazani, prepelice, gljive, šumske bobice i samoniklo bilje bit će glavne namirnice parovima Crvenog tima .

Ovaj šaroliki tjedan kulinarstva otvorit će Tomislav Špiček koji će parovima Crvenog tima pokazati kako se pripremaju prepelice s ječmom i porilukom, dok će natjecatelji u nastavku pripremati i fazane, srnetinu i kuniće.

Hoće li šumski tjedan u omiljenom gastro showu donijeti i novi poredak na tablici ukupnih ocjena, doznat ćemo već u ponedjeljak u 21:05 na RTL-u!