Ostalo

Ove godine Uskrs je uranio na set kulinarskog showa!

Snimanja se često znaju odužiti, a ponekad se žiri boji da ne ostane gladan pa su u ovom posebnom Velikom tjednu odlučili sami sebe počastiti.

Press
30.03.2018 17:00

Na društvenim mrežama simpatična voditeljica Doris Pinčić Rogoznica objavila je fotografiju na kojoj članovi žirija i produkcije zajedno sjede za stolom i uživaju u finim delicijama.

Nama je najljepše. Imamo dobru spizu i dobre ljude oko sebe", napisala je Doris pored fotografije, a u komentarima je otkrila kako je za ovakav bogat stol zaslužna Mateja Domitrović Sabo.

Oduševljenje nije mogao sakriti ni Ivan Pažanin , koji je sličnu fotografiju objavio na svom Instagramu, ali uz drugačiji opis: Katastrofa slika, katastrofa stol, ali zato vrhunska spiza".

Čini se da je vrsni chef pokleknuo pred prezentacijom jela i još jednom dokazao kako jenajvažniji okus hrane, a i njegovi pratitelji s njim su se složili.

Uskrsna atmosfera zavladala je i na 321 – trgu , koji je osvanuo ukrašen šarenim pisanicama i zečevima, dok su članovi žirija imali priliku zaigrati tradicionalnu igru tuckanja jajima.

Novu epizodu kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" gledajte od ponedjeljka, 2. travnja na RTL-u s početkom u 21:05!

Pročitajte još
Uskrs na setu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'