Ostalo

'Ovo ni Mate ni Pažanin ne bi mogli napraviti!'

Baš kada su mislili da su već sve vidjeli i doživjeli na setu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', kandidate je iznenadio novi kulinarski izazov na koji nisu bili spremni.

Press
03.04.2018 14:00

Današnji zadatak naziva Jedan po jedan u teoriji zvuči vrlo zanimljivo – svaki natjecatelj moći će kuhati sam u svom miru, bez da mu kulinarski partner smeta na radnoj jedinici. No, u praksi će to izgledati sasvim drugačije – panika, stres i kaos u kuhinji!

321kuhaj ep 38

Meni se ovaj zadatak čini pretežak za kuhare amatere. Čini mi se da ovo ni Mate ni Pažanin ne bi mogli napraviti!", potužio se Vjekoslav , kojem se nimalo ne sviđa novi izazov kojem su podvrgnuti. Naime, večeras će samo jedan član iz para započeti pripremati jelo te će na Dorisin znak morati napustiti radnu jedinicu, a to isto jelo će nastaviti dovršavati drugi član iz para i tako nekoliko puta za redom.

No, umjesto da budu duplo fokusirani na ono što rade, kandidati će se večeras prepustiti stresu i panici pa će rezultati za neke biti poražavajući.

321kuhaj ep 38

Kakva će jela izaći pred žiri i hoće li biti dostojna ocjenjivanja, pogledajte večeras u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:05 na RTL-u