Ostalo

Ovo su novi kandidati koji žele proći u TOP10!

Upoznajte ekipu natjecatelja koja će sljedeća četiri dana pokušati popraviti gorak okus kod žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Press
18.02.2018 10:00
Josip Beber (30, Sv. Križ Začretje, medicinski tehničar) i Miroslav Jembrih (34, Mihovljan, krim-policajac) – prijatelji

Josip Beber (30, Sv. Križ Začretje, medicinski tehničar) i Miroslav Jembrih (34, Mihovljan, krim-policajac) – prijatelji

Vrlo zabavni i simpatični prijatelji Josip i Miroslav upoznali su se sasvim slučajno, preko svojih boljih polovica. Njihove djevojke su dobre prijateljice i vrlo brzo su shvatile kako bi bilo zabavnije izlaziti u parovima. Miroslav je s vremenom postao Josipov vjenčani kum, a sada zajedno traže put do titule najboljeg kuharsko-amaterskog para u showu. Josip je odlučio prijaviti ih ponajprije zbog dobre zabave i učenja, ali i zbog primamljive novčane nagrade. Za ove momke važi ona stara poslovica: Bitno je sudjelovati, ali najvažnije je pobijediti."

Vjekoslav (39, Split, nezaposleni inženjer željezničkog prometa) i Davorka Letica (68, Split, umirovljena inžinjerka kemije, radila je kao voditeljica računovodstva) – sin i majka

Vjekoslav (39, Split, nezaposleni inženjer željezničkog prometa) i Davorka Letica (68, Split, umirovljena inžinjerka kemije, radila je kao voditeljica računovodstva) – sin i majka

Davorka je iskusna kuharica kroz čije je ruke prošlo mnogo recepata, a neke od njih prenijela je i na svog sina Vjekoslava s kojim dijeli strast prema kuhinji. Vjekoslav kaže da je spretan u pečenju, a majka u kuhanju. Od ruke im najviše ide izrada domaće tjestenine te priprema ribljih jela na dalmatinski način. U show ih je prijavio Vjekoslav, a Davorka mu se činila kao logičan odabir za kulinarsku partnericu jer zna pripremiti mnoga ukusna jela. Glavni motiv za prijavu bila mu je glavna nagrada te se nada kako zajedno sa svojom majkom može daleko dogurati u showu.

Kristina (26, Zagreb, ekonomistica po zanimanju) i Danijela Tolić (30, Osijek, tehničarka nutricionistica) – sestre

Kristina (26, Zagreb, ekonomistica po zanimanju) i Danijela Tolić (30, Osijek, tehničarka nutricionistica) – sestre

Kristina i Danijela sestre su dalmatinskog podrijetla, uvijek spremne za nove avanture. Hvale se svojim kulinarskim umijećem te poznavanjem tehnika kuhanja i obrade namirnica stoga vjeruju da bi vrlo lako mogle proći prvi krug natjecanja. Njihovi aduti su gulaši i riba na bezbroj načina, vrlo su snalažljive i ambiciozne. Kažu da su novčana nagrada, novo iskustvo i prijateljstva pravi razlozi za prijavu u show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Lidija (36, Prezid u blizini Rijeke, pravnica) i Aleksandra Malnar (30, Prezid, studentica Ekonomskog fakulteta) – sestre

Lidija (36, Prezid u blizini Rijeke, pravnica) i Aleksandra Malnar (30, Prezid, studentica Ekonomskog fakulteta) – sestre

Lidiji i Aleksandri prijava u show čini pravi izazov – svjesne su svojih kulinarskih mogućnosti koje su svedene na osnovno znanje, no ne žele propustiti priliku i od vrhunskih profesionalnih kuhara naučiti male gastrotajne i trikove. Od svih specijaliteta koje svakodnevno priprema, Lidija će rado pohvaliti savršeno punjenu kokoš, koja se kao goranski specijalitet priprema za Uskrs te baklavu s domaćom korom. Ideju za ručak ili večeru pronalazi u mnogim kuharicama koje posjeduje, dok internet svakodnevno pretražuje kako bi bila u korak s novitetima u kulinarstvu.

Ivana Kutlić (35, Novoselac, prodavačica) i Monika Turk (35, Ivanić Grad, frizerka po zanimanju) - prijateljice

Ivana Kutlić (35, Novoselac, prodavačica) i Monika Turk (35, Ivanić Grad, frizerka po zanimanju) - prijateljice

Ivana i Monika su vrlo bliske prijateljice, međusobno si pomažu i jedna drugoj su potpora u najtežim trenucima. Nijedna ne može zamisliti dan bez boravka u kuhinji. Vjeruju da će prvi dan kuhanja u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' showu imati tremu i da se neće isprva snaći za radnom jedinicom. Ivana je vjerni gledatelj showa i zna što može žiri izbaciti iz takta. U tajnosti se prijavila u show, a kao svoju partnericu za štednjakom navela je upravo Moniku, svoju kumu i najbolju prijateljicu.

Jasna Matić (54, Višnjan, nezaposlena prodavačica) i Denis Mikatović (50, Poreč, učiteljica u osnovnoj školi) – prijateljice

Jasna Matić ( 54, Višnjan, nezaposlena prodavačica) i Denis Mikatović (50, Poreč, učiteljica u osnovnoj školi) – prijateljice

Jasna i Denis su dvije karizmatične i pozitivne prijateljice koje su uvijek spremne za nove zabavne izazove, a show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' je samo jedan od njih. Ove simpatične Istrijanke znaju se i druže već punih 40 godina, a kroz sve godine prijateljstva prati ih i zajednička ljubav prema kuhinji. Iako Jasna gaji malo veću ljubav prema kuhanju, pogotovo prema pripremi ribljih jela, Denis zato svoje slobodno vrijeme posvećuje glumi i pjevanju.

Manuela Križanović (22, Baška Voda, studentica ekonomije) i Toni Han (24, Makarska, nezaposleni fizioterapeutski tehničar) - prijatelji

Manuela Križanović (22, Baška Voda, studentica ekonomije) i Toni Han (24, Makarska, nezaposleni fizioterapeutski tehničar) - prijatelji

Toni i Manuela zajedno su već četiri godine, a prije veze bili su najbolji prijatelji. Oboje su vrlo ambiciozni, spremni na nove izazove te uvijek pronalaze načine da nauče nešto novo. Zbog toga su se i prijavili u show Tri, dva, jedan – kuhaj!' kako bi testirali svoje kulinarske sposobnosti i usavršili ih. Iako najčešće pripremaju wok i jednostavna jela, veseli ih isprobavanje novih recepata i eksperimentiranje u kuhinji pa zbog toga često pripremaju večere za svoje prijatelje.

Rino Bekavac (21, Zagreb, student Prirodoslovno-matematičkog fakulteta) i Dino Drmić (22, Zagreb, student Prirodoslovno-matematičkog fakulteta) – prijatelji i kolege s fakulteta

Rino Bekavac (21, Zagreb, student Prirodoslovno-matematičkog fakulteta) i Dino Drmić (22, Zagreb, student Prirodoslovno-matematičkog fakulteta) – prijatelji i kolege s fakulteta

Rino i Dino su mladi matematičari koji su se u show prijavili s jednim ciljem – dokazati svojim djevojkama da znaju i umiju kuhati! Sve što znaju o kuhanju naučili su iz kulinarskih emisija, a najdraže jelo su im polugotovi tortelini iz vrećice. Rino i Dino uzdaju se u svoj entuzijazam i želju za učenjem te su spremni suočiti se s najtežim kulinarskim izazovima.