Ostalo

Pet parova traži put do finala!

Sve smo bliže finalu pete sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Za jedan će par ovaj tjedan biti i posljednji jer se u finalu kuha samo na četiri radne jedinice!

Press
26.11.2017 19:00

Dvanaest se tjedana na našem 3,2,1 - trgu kuhalo, kušalo, savjetovalo, učilo, svađalo i smijalo. Od deset parova kuhara amatera sa samog početka sezone, samo je njih pet ušlo u predfinale, i to zahvaljujući svojim kulinarskim sposobnostima, vještinama, želji i trudu da svojim gastrokreacijama zadive iskusna nepca tročlanog žirija.

No, predfinalni tjedan nosi posljednje prepreke i najveće izazove dosad. Žiri će podići ljestvicu kriterija za ulazak u finale, a kako bi bili bliže najboljima od najboljih, natjecatelji će najprije morati na svojevrsni popravni ispit – skuhati jelo za koje su dobili najlošije ocjene! A da su puno puta pogriješili u procjeni svojih delicija, dokazuju i brojke. Naime, žiri je Andreju i Marijanu, Anti i Antoniju, Badi i Toci, Morani i Domagoju te Silvijani i Marici, u 48 epizoda podijelio 21 dvojku i šest jedinica .

No, zašto je ovaj tjedan kuhanja toliko važan? Zato što u finalu ima mjesta samo za četiri para!

Tko od veličanstvene petorke odlazi kući, doznat ćemo u novim epizodama popularnog kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" od ponedjeljka, 27. studenoga u 21:40 sati na RTL-u!