Ostalo

Popularizirali ih Amerikanci

U drugom zadatku u tjednu kuhinje novog svijeta zadana namirnica bila su rebarca. Devet parova Bijelog tima pripremalo ih je na svakojake načine, najčešće pečena u tavi ili u pećnici. Međutim, rebrica su najbolja za pečenje na roštilju, a to najbolje znaju Amerikanci.

Press
17.02.2016 13:53

Za svaku prigodu, bilo da je riječ o blagdanu, nacionalnom prazniku ili proslavi rođendana, Amerikanci će uvijek spremiti roštilj za obitelj i prijatelje. Priprema sočnih odrezaka i ostale hrane na roštilju za njih je postala svojevrsna tradicija.

Svinjska rebarca su jedno od vrlo ukusnih, jednostavnih i jeftinih jela, a mogu postati ekskluzivna uz samo malo mašte, meda i neobičnih začina!

Krumpir je najbolji prilog jer štedi vrijeme, no rebarca su odlična i sa kiselim kupusom, rižom ili jednostavno tjesteninom uz, naravno, sezonsku salatu.