Ostalo

Pravi 'timski rad': Jedan kuha, drugi zabušava!

Kuhanje u paru je lakše, a to je upravo dokazao i jučerašnji zadatak Jedan po jedan, koji je od kandidata tražio da sami, bez drugog člana para, pripreme ukusna jela.

Press
04.04.2018 17:00

Upravo nedostatak jednog od natjecatelja izazvao je pravu pomutnju pa su rezultati 'soliranja' na kraju bili poražavajući. Čak četiri jela ostala su neocijenjena jer nisu bila dovršena. Čini se da je ovaj zadatak svima bio odlična lekcija da nauče kako su dvije glave pametnije od jedne te da dodatan par ruku, pogotovo u kuhinji, uvijek dobro dođe.

Osim toga, svako izvrsno ili bilo koje ocijenjeno jelo djelo je timskog rada, bez obzira na to što su neki možda dominantniji u kuhanju.

Mi uvijek podijelimo zadatke: znači, 98 posto odradi jedan, ovih 2 posto drugi. Šalim se, naravno. Uvijek mi ravnopravno podijelimo zadatke", komentirao je Josip što misli o kuhanju u paru.

Hoće li Miroslav danas malo zabušavati, a Josip, kao i obično, biti glavni šef za njihovom radnom jedinicom, saznajte u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" večeras na RTL-u s početkom u 20 sati.