Ostalo

Pripremite proljetne trokutiće kao Ivan Pažanin

Mnogi proljetne rolice vežu uz Kinu, no ovi su maleni zamotuljci karakteristični za većinu azijskih zemalja od Vijetnama i Indonezije do Filipina i Tajvana. Kako napraviti ovo prženo zamotano tijesto punjeno različitim mesom i povrćem večeras će i nama i natjecateljima demonstrirati Ivan Pažanin.

Press
22.02.2016 17:38

Sastojci u proljetnim rolicama mogu biti sirovi, kuhani ili blanširani, a najčešća punjenja su mljeveno meso, mrkva, kineski kupus i tikvice. Za više arome ponekad se u proljetnim rolicama nađe i sojin umak.

Ivan je u svojim tzv. trokutićima koristio mljevena pileća prsa, poriluk i slatko kiseli umak.

Uz njih poslužio je salatu od avokada, manga i kineskog kupusa koju jezačinio s malo maslinovog ulja, limunovog soka i čilija u prahu.

Pogledajte svaku fazu pripreme navedenih delicija u ovom videu: