Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Savjeti za kuhare amatere

Provjerite jete li prošli Špičekovu školu za početnike

Cijenjeni član žirija popularnog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i poznati hrvatski chef Tomsilav Špiček otkriva pet najvažnijih savjeta koji će pomoći svakom amaterskom kuharu da prijeđe u ozbiljnije kulinarske vode.

Image
Press/ 28.8.2017. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako se u svojoj kuhinji želite osjećati kao pravi chef, obavezno poslušajte sljedeće Špičekove savjete:

1. Nemojte kuhati samo zato jer ste gladni, kuhajte zato jer to stvarno želite i na taj način će vam jelo sigurno dobro ispasti.

2. Kad kuhate, bitno je da imate motivaciju radi koga kuhate. Mene osobno najviše zadovoljava kada kuham za neke drage osobe.

3. Začini su vrlo bitni, ali morate biti oprezni s njima i ne smijete pretjerivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

4. Veliki je plus kada naučiš raditi variva. Kod variva uvijek treba pripaziti da povrće ne izgubi svoju boju i da ne oksidira. Kada to naučite, onda imate predispozicije za krenuti dalje.

5. Ako želite krenuti kuhati, obavezno nabavite svoj nož i dragi lonac ili tavu. Osim kvalitetnog posuđa, bitna je i volja. Ako imate volje, sve ostalo će biti dobro.

Upravo se čita

Ostali korisni kulinarski savjeti čekaju vas od 4. rujna na RTL-u, kada počinje peta sezona popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u kojoj će jela ocjenjivati Mateja Domitrović, Mate Janković i nezaobilazni Tomislav Špiček!

Press/ 28.8.2017. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba