Ostalo

Riskantno meso u umaku od čokolade ponovno na meniju

Odlučujući je dan za tri para koja će se večeras naći u borbi za ostanak u Tri, dva, jedna-kuhinji!".

Press
30.03.2017 13:43

Noževe će u četveroboju ukrstiti Arsen i Željan, Ana i Zlatko, Sanja i Morena i Katarina i Ozana. Pripremat će toplo predjelo, glavno jelo i desert. Prvo jelo mora biti pred žirijem za 60 minuta, a nakon kušanja, parovi će donijeti i glavno jelo i desert.

Arsen i Željan u bitku za ostanak idu s piletinom u čokoladi! Piletina mole je jedan od neobičnih specijaliteta i tradicionalno meksičko jelo koje spaja čistu čokoladu s lukom, češnjakom, rajčicama, piletinom i drugim sastojcima. Ja se u ovakvom četveroboju nikada ne bi odlučio za ovo jelo. Već smo dva puta imali čokoladu u emisiji. Jedni su dobro prošli, drugi su jako loše prošli. Glavno jelo je nešto što ipak treba biti dobro. Vidjet ćemo", sumnjičav je bio Špiček. Gorkost čokolade zajedno s njezinom jedinstvenom konzistencijom čini jelo ukusnijim i dodaje mu jednu neobičnu i zanimljivu notu.

Hoće li Arsen i Željan uspjeti izbalansirati sve sastojke i, nakon neslavnog pokušaja Tinove kreativnosti i uspješnog eksperimenta Martina i Kristijana, trećom ovosezonskom čokoladom osvojiti zahtjevna nepca žirija, doznajte večeras u 21:15 na RTL-u!