Play ponuda
Play ponuda
Pala prva desetka!

Sanja i Željko konačno pobijedili Martina i Kristijana u „sudar titana“

Treći puta su se u „sudaru titana“ našli Sanja i Željko te Martin i Kristijan.

Image
Press/ 23.2.2017. u 23:45
Play ponuda

Prošla dva puta su slavili dečki, a večeras je pobjeda otišla u ruke drugog para. Sanja i Željko su za svoja jela redom dobili visoke ocjene, a njihovo predjelo je zaradilo i prvu desetku ove sezone.

„Kad sam probao jelo i kada sam vidio kako izgleda rekao sam si da ću dati desetku i da je to prilika da dam desetku. Prezadovoljan sam da imamo jedan pomak od toga, da nisu krvavice s restanim i kiselim zeljem. Ja sam uvijek za takve stvari. Sve što su stavili na tanjur je bilo u redu“, komentirao je Špiček. „Meni je skoro suza opet pala! Sretna sam da im se svidjela jedna takva smjela kombinacija“, dodala je Sanja.

Sanja i Željko su žiriju servirali zapečene košarice punjene krvavicom i plavim sirom, wok s mariniranom svinjetinom i povrćem te za desert kruške u umaku s pinjolima i šlagom. Martin i Kristijan su pripremili šparoge s umakom od hrena, teeleće medaljone s mahunama, šampinjonima i pancetom te za desert pohane jabuke. Inovativnost i odvažnost se isplatila, a hoće li svojim primjerom poslužiti kao inspiracija drugim natjecateljima pa sljedećeg tjedna više nećemo gledati pohane palačinke, doznajte već u ponedjeljak na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Egzotičan dodatak jelima

Umaci azijske kuhinje

Play ponuda

Više s weba