Ostalo

Silvijanin i Maričin tim ponovno za bod bolji od suparnika!

Izreka "gost je uvijek u pravu" savršeno opisuje završetak epizode kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', prikazane u utorak navečer. Svi su timovi hvalili svoje jelovnike, ali su gosti odlučili o pobjedniku, i to ponovno za jedan bod!

Press
22.11.2017 00:10

Silvijana i Marica te Bada i Toca imali su priliku pomno izabrati što će njihovi timovi kuhati za grupu muškaraca koji su došli na momačku večer" u njihove restorane. Svaki je tim hvalio svoje jelovnike, ali i pomalo podcjenjivački komentirao jela suparničkog tima. No, pravila su takva da timovi ne mogu ocjenjivati jela, baš kao niti žiri, već su ocjene davali gosti restorana.

Gosti, Kuhaj 46

Timu 'Marsonija' i ovaj je put izmaklo zapisivanje bodova na ploči, i to ponovno za samo jedan bod. Kako kažu gosti, njihov je odojak bio blizu savršenstva, a zapečene štrukle bile su solidne, dok inovativna juha od rajčice s votkom nije pridobila nove obožavatelje. Francuska salata, janjetina s krumpirom i (ponovno) palačinke tima 'Papar i sol' ipak su bile ukusnije za taj jedan jedini bod.

"Našoj su pobjedi presudila tri faktora. Prvi je mudar izbor jelovnika, drugi mudro vodstvo, a treće je prava, iskrena ljubav među parovima u našem timu, to međusobno poštovanje koja pršti od prvog dana. Želja da si međusobno pomognemo. Mi smo prava ekipa", objasnile su Silvijana i Marica zašto je njihov jelovnik opet pobijedio, dodajući kako se ta njihova ljubav mogla rezati škaricama, dok je u timu 'Marsonija' bila "napetost od 220 volti".

Bada i Toca nisu se složili sa Zadrankama. Uvjereni su kako se europska kuhinja ne sviđa Hrvatima.

Zadovoljni smo našim jelima koja su bila, ajmo reć, savršena. Ali, što je, tu je... Bolji su od nas za taj jedan bod i gotovo", kazao je Toca s palčevima u zraku, ponosan na svoju ekipu unatoč nuli na tablici s ocjenama.

Bada i Toca

Čini se da kuhati za muškarce i nije tako lak posao... No, natjecatelji nemaju previše odmora jer ih već sutra čeka novi zadatak – kuhat će čak dvije svatovske večere. Mogu li parovi iz tima 'Marsonija'stići 220 bodova kojima se diče natjecatelji iz tima 'Papar i sol', doznat ćemo već sutra, u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'u 21:40 sati samo na RTL-u!

Sol i papar