Ako kod kuće još nikada nisu napravili ovu talijansku vrstu svježeg sira, večeras će biti vrijeme da natjecatelji Crvenog tima to i nauče. Na svojim će radnim jedinicama naći sve sastojke za pripremu domaće mozzarelle , koju će poslužiti uz bruschette s namirnicama po vlastitom izboru.
Treba pedantnosti u pripremi mozzarelle. Kao da radiš kolač. Temperature mlijeka su vrlo bitne, a i rijetko tko može isprve pogoditi, trebaš par puta odraditi da bi je napravio kako treba", objasnio je Špiček natjecateljima na šta trebaju pripaziti dok ukuhavaju mlijeko i sirilo.
Ina i Dina u dućanu su kupile i kozji sir, za svaki slučaj da im domaća mozzarella ne uspije, dok su Mario i Boris uvjereni da prave škripavac umjesto talijanskog sirnog specijaliteta. Što će na to sve reći žiri, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 20:45 na RTL-u !