Ostalo

Slavonci ostali bez bodova!

Stres, panika, nerazumijevanje recepta, manjak vremena – sve su to faze kroz koje su u ponedjeljak navečer prolazili kandidati showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', a zbog kojih su dva natjecateljska para ostala bez prvih turnirskih bodova.

Press
05.12.2017 00:20

Bada i Toca od samog su početka imali problema s čitanjem i razumijevanjem zadanog recepta, a nepoznavanje kulinarskih tehnika i termina na kraju je rezultiralo nulom kraj njihovih imena. Cannelloni su tako postali rolice, oslić im je bio potpuno nezačinjen, a za desert su poslužili praznu palačinku.

Bada i Tocca, Kuhaj ep 53

Nisu sve stigli napraviti, ništa im nije uspjelo, nije to to. Danas su podbacili i sami su to priznali", prokomentirao je međusobno žiri, a s tim su se složili i Bada i Toca.

Supružnici su se u prvoj rundi borili protiv Andreja i Marijana koji su, za razliku od njih, poslužili savršeno skuhan oslić te im je žiri pohvalio sve osim deserta, jer su na desertu svi 'kiksali'. Tata i sin su tako bili bolji od Bade i Toce pa su zaslužili svoj prvi bod u finalnom tjednu.

Kuhaj ep 53

Anto i Antonio svoja su jela pripremali vrlo smireno i staloženo, dok je kod njihovih suparnika vladao potpuni kaos.

Anto i Antonio Kuhaj ep 53

Morana i Domagoj bili su izvan sebe jer nisu sve stizali pripremiti, no unatoč tomu, kada je Doris dala znak za kraj, sva su jela bila servirana na vrijeme. Iako je borba između ovih parova bila tijesna, zbog ljepše prezentacije i bolje pogođenih okusa, bod su osvojili Morana i Domagoj.

Morana i Domagoj, Kuhaj ep 53

U prvoj rundi kulinarskog turnira žiri je bio jednoglasan kod davanja bodova te su tako Morana i Domagoj te Andrej i Marijan u prednosti spram parova iz Slavonije. Bada i Toca te Anto i Antonio sada imaju još više razloga da budu što bolji kako bi mogli konkurirati za pobjedu.

Kuhaj ep 53

Novu napetu kulinarsku borbu ne propustite pogledati u utorak u 21:40 sati na RTL-u!