Ostalo

Smatra li Sanja da za nju i Željka vrijede druga pravila?!

Od prve sezone kulinarskog showa lome se koplja oko toga je li juha toplo predjelo ili nije.

Press
2017-03-01 13:05

Ove sezone žiri je nebrojeno puta upozorio kandidate da juhu nipošto ne serviraju kao toplo predjelo, a unatoč njihovom upozorenju, upravo su to napravili Sanja i Željko. I skoro se izvukli bez posljedica!

Za juhu nemam prigovora niti trunke", kazao je Špiček, na što je reagirao Zdravko pripomenuvši da je bilo rečeno da juha nije toplo predjelo. U pravu ste", složio se Špiček i opravdao se da mu uopće nije palo na pamet. Sigurno oni sad osjećaju kao da nema kolegijalnosti među nama, međutim greška je. To je činjenica da su nam svi govorili da juha nije predjelo", dodao je Arsen. Unatoč tome što joj je Špiček objasnio u čemu je problem sa serviranjem juhe kao toplog predjela, Sanja se naljutila na svoje kolege kuhare.

Koliko puta je od početka došla juha na njihov stol? Imam jednu sasvim drugu viziju kako ću se ponašati u budućnosti. Ja ću ostati i dama i ljubazna i sve to skupa. Pustit ću druge da viču, da se žale...to nije u mom stilu", kazala je Sanja.

Vidim da polako počinju tenzijice, mislim da će od danas nadalje sve drugačije krenuti. Mislim da se polako zakuhava", zaključio je Špiček.

Što se sve zakuhalo oko nesretne juhe, doznajte večeras u 21:05 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.