Ostalo

Šok za žiri - brancin i kobasice u jednom jelu?!

Na gradele, filetirani, punjeni, u rižoto, uz palentu... Što god odabrali, natjecatelji showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" moraju paziti da brancina pripreme na način koji odgovara temi tjedna – onako kako su kuhale naše bake! No, jesu li nonice brancin punile špekom ili pršutom?

Press
02.02.2016 13:40

Većinu natjecatelja obradovao je brancin kao namirnica dana. I dok se brat i sestra Ivan i Anka s veseljem prisjećaju djetinjstva i noninih specijaliteta od brancina, Tomislav ga prvi put čisti i priprema. Nije mu baš išlo od ruke pa mu je Drago uskočio u pomoć i pokazao kako se filetira lubin.

Tri, dva, jedan - kuhaj, druga emisija

U želji da budu drugačiji od ostalih natjecatelja, braća Drago i Vlado odlučili su uz brancina kao prilog ponuditi palentu s - kranjskom kobasicom! I Tomislav i Katarina će svoj brancin obogatiti s malo mesa, pa će ga puniti pancetom. Članovi žirija Ivan Pažanin i Željka Klemenčić skeptični su oko takvih riblje-mesnih kombinacija, no Tomislava Špičeka još više plaše sitne riblje kosti i ljuske koje će sigurno naći u specijalitetima natjecatelja!

Ako se filetira, ne smije imati kosti! Priči kraj!", poručuje Tomislav natjecateljima.

Budite uz RTL i Tri, dva, jedan – kuhaj!" večeras u 20 sati i doznajte hoće li brancin napraviti rošadu na tablici bodova natjecatelja.