Play ponuda
Play ponuda
Unatoč 100 nepravilnosti

Špiček dao osmicu Katarini i Tomislavu!

Stres –test zadatak natjecateljima showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ sinoć nije bio previše stresan. Pred žiri su donosili jela koja su i njih i Tomislava Špičeka podsjećala na djetinjstvo, no vraćali su se na radne jedinice s osrednjim ocjenama. Petice su se najviše dijelile na kuhačama, a sve je iznenadila Špičekova osmica za Katarinu i Tomislava!

Image
Press/ 2.3.2016. u 22:55
Play ponuda

Unatoč savjetima žirija kako očistiti teleća jetra, kako spremiti fileke i koja je razlika između fileka i špek-fileka, natjecatelji se nisu proslavili u zadatku kreativnosti. Žiri je redom dijelio same četvorke, petice te pokoju šesticu na kuhačama.

Najgore ocjene dobili su Vlado i Drago koji su potpuno pobacili s prilogom uz pohane bubrege i 'katastrofalnom' carbonarom za predjelo, te Vladimir i Branka koji su se 'izgubili' u pripremi svinjskog filea sa šljivama i preblagim špek-filekima.

Image
Foto:
Image

Doris i Luka ovaj su put dobili najbolje ocjene dana zbog odličnog umaka koji su poslužili uz srce na kiselo, ali ne i zbog pretvrdih domaćih luleka, odnosno šufnudli. Međutim, samo je jedan par dobio vrlo visoku osmicu, i to od Špičeka!

„Sto nepravilnosti ste učinili, ali meni je vaša carbonara, unatoč zgrušnjavanju umaka – odlična! Krivo su vam jetrica narezana u predjelu i poslužili ste uz rižu. Čak mi ni ta masnoća ne smeta. Gle koliko to masnoće ima! Ali, ja bih ovo jelo jeo! Časne mi riječi. A sto nepravilnosti ima u njemu…“, rekao je Špiček hvaleći Katarininu i Tomislavovu carbonaru kao predjelo i teleća jetra u vinskom umaku, dodajući da im je dao osmicu zbog punoće okusa i začina.

Image
Foto:
Image

Bez obzira što se nalaze na posljednjem mjestu na tablici ukupnih ocjena, prijatelji iz Splita stignu popraviti situaciju u novoj epizodi „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ stoga je ne propustite pogledati sutra u 21:15 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ukusni i jednostavni

Patlidžan recepti uz koje ćete zavoljeti ovo povrće

Play ponuda

Više s weba