Ostalo

Špiček mora kod doktora jer ne osjeća začine!

Dok su u ponedjeljak natjecatelji svojim začinjenim jelima doslovno rasplakali žiri, dan poslije dogodila se potpuna suprotnost. Žiri je redom dijelio dvojke i trojke zbog toliko loše pripremljenih jela da je Tomislav Špiček bio je uvjeren da je bolestan - jer nije osjećao toliko tražene začine!

Press
21.03.2017 23:25

Morat ću na otići kod doktora, da mi pregleda uho grlo i nos jer moji nepci ne slušaju. Možda sam se razbolio, ne znam. Ja ne osjećam te začine... Deklariraš to jelo kao da je marinirano u začinima, a nigdje se to ne osjeti. Isprao sam usta vodom, uzeo veliki komad mesa i opet nisam osjetio tu marinadu. Užas!", rekao je Špiček nakon što je nekoliko puta probao junetinu koja se, kako kažu Sara i Anna , marinirala u soji.

Ništa bolji u komentarima nije bio niti nakon kušanja Martinovog i Kristijanovog sendviča od patlidžana, te nedovoljno ispečenog goveđeg T-bone odreska posluženog u tagliati sa salatom od pečene paprike. Momcima je T-bone ostao opasno crven" jer ga nisu uspjeli sipeći na vrijeme, pa su zamolili žiri da ga ne kušaju.

Hrabrosti vam fali, dečki! Znamo kako treba servirati taj odrezak. Hoću vidjeti tu kost u slovu T, ramstek, biftek, ali nikako ovako na ovaj bijeli, bezvezni tanjur. T-bone steak je komad mesa koji zaslužuje pozornost. To je muško jelo i mora izgledati robusno. Druga stvar, niste složili sljedove kako treba. Poslužili ste dva glavna jela. Bolonjez je prejak za predjelo. Ono mora biti lagano, a meso ide u glavno jelo", iskreno je komentirao Špiček, okrenuvši Pazinjanima mršavu trojku na kuhači.

321 kuhaj

U svojih 43 godine života Špiček nikada nije mislio da će ga razveseliti kombinacija kokosa, ananasa i kozica koje su pripremili Natalija i Hrvoje . Osim svojih kokos kozica, Natali i Hrvoje pripremili su pikantnu ovcu, a za oba jela večeras su dobili visokih 26 bodova. Kako je Ivan Pažanin naglasio, oni su jedini par koji imaju uzlaznu putanju , kod kojih se vidi da uživaju u kuhanju i ne boje se riskirati s namirnicama.

U srijedu u 21:10 sati sve natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' očekuje popravni ispit!