Ostalo

Špiček: 'Neprijatelja uvijek unaprijed proučim!'

Nakon prekrasnih ocjena za svinjetinu, došao je red da natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' dokažu žiriju da su im i sabljarka i tofu izrazito drage namirnice, kao što im je odojak!

Press
12.04.2018 14:00

Svježu sabljarku će rijetko koji Hrvat kupiti u ribarnici zbog linije manjeg otpora - meso ovog morskog predatora treba znati pripremiti pa se zato puno lakše odlučimo za kupnju sitnije ribe. Natjecatelji RTL-ovog showa ostat će iznenađeni činjenicom da će, većina njih prvi put u životu, pripremati sabljarku. Imat će 75 minuta za kreiranje barem jednog jela u kojem moraju iskoristiti sabljarku, crnu leću i mljeveno meso .

321kuhaj sezona 6

Oni koji su prošli tjedan bili dio tima Stare puce" dobit će još jednu brigu više jer će u svoja jela morati uklopiti i dodatnu, četvrtu ključnu namirnicu - tofu . Ili, kako će voditeljica Doris Pinčić Rogoznica u šali reći, namirnicu koja okorjelog Zagorca Tomislava Špičeka uvijek podsjeti na lijepe dane djetinjstva. Naravno, Dorisina izjava će do suza nasmijati kandidate koji ne vjeruju da Špiček toliko obožava sir od soje.

Naravno da sam upoznat s tom namirnicom. Ja neprijatelja uvijek unaprijed proučim, da vidim kakav je, što mogu s neprijateljem raditi...", s prikrivenim osmjehom izjavit će Špiček, koji večeras ne očekuje nove desetke. Pogotovo kada od dobrog dijela natjecatelja čuje riječi poput s ovim nikada prije nisam radio" ili meni se to ne sviđa".

321kuhaj sezona 6

Prognozira li to Špiček potpuni fijasko kada su sabljarka i tofu u pitanju? Ili će netko poništiti proročanstvo strogog člana žirija?

Odgovore donosi novi nastavak kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", večeras u 20 sati na RTL-u!