Ostalo

Špiček opet ostavio kuhaču zbog kamere!

Ljubav između Tomeka i kamere traje već nekoliko sezona te je poznata svim obožavateljima kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Poznati hrvatski chef ponekad se voli 'igrati' s kamerama, a ovog je puta otkrio i neke novosti!

Press
25.11.2017 14:00

Tomislav Špiček već je savladao teorijski dio osnova snimanja i jedva je dočekao da na red dođe praksa. Kada se ulovio kamere, tehnička ekipa produkcije showa nije ga mogla odvojiti od njegove nove igračke.

Tomek je na kameri otkrio zumiranje pa je tako snimao Mateju Domitrović Sabo i Matu Jankovića te primijetio kako je Mate nekada nosio 'rinčicu' na uhu. Janković je priznao da je u svojim dvadesetima nosio naušnicu, a Tomek je bio zadivljen rezolucijom kamere koja mu je otkrila nešto novo o njegovom kolegi i prijatelju.

Špiček je još u prošloj sezoni pokazao želju da nauči nešto o kamerama i snimanju te u slučaju da se odluči ostaviti sudačke kuhače, tehnički i produkcijski tim odmah bi našao novo mjesto za njega na setu.

U sljedećem videu možete pogledati kako izgleda kada se slavni chef ostavi kuhače i primi kamere, a novu epizodu popularnog kulinarskog showa ne propustite u ponedjeljak u 21:40 na RTL-u!