Ostalo

Špiček otkriva kako dobro razraditi mljeveno meso

Iako na setu showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" vlada dobra atmosfera, može se naučiti puno toga, posebno ako se slušaju savjeti jednog od najiskusnijih kuhara u Hrvata.

Press
20.02.2016 17:22

Iskusan član žirijashowa "Tri, dva, jedan -kuhaj!"Tomislav Špiček ovoga tjedna je već nekoliko puta naglasio da kandidati nisu dobro 'razradili mljeveno meso' dok su pripremali svoje delicije iz kuhinje novog svijeta. To je utjecalo na ocjenu, ali Špiček im je odmah dao rješenje za to.

Špiček nam je otkriozlatni savjet s kojim nikada nećete dobiti manje od desetke na kuhačama svojih ukućana.

"Kad radite mljeveno meso bitno je da stavite oko 2 dcl vode i dobro ga razradite pjenjačom. Tako neće biti grudicate će se meso dobro obraditi.", rekao je Špiček, te priznao da jako volimljeveno meso.

"Zimi u sarmi, u proljeće i ljeto... Volim ga na roštilju. Mi u sarmu stavljamo čisto svinjsko meso, tako bude sarma bude rahlija. Tako je to po zagorski. Ašto se ćevapa i pljeskavice tiče, tu ide samo junetina. Ali sve ovisi kako tko voli', dodao je Tomislav Špiček kojeg su od milja na setu prozvali Špićo.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.