Ostalo

Špiček poludio zbog pastrve!

Da se pastrva može pripremiti na bezbroj načina, dokazat će i natjecatelji kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!". No bez obzira na koji su se način odlučili servirati je žiriju, svi će natjecatelji večeras u 20:45 sati dobiti posebnu lekciju od Tomislava Špičeka jer su kožu pastrve čistili kao da je odrasla u moru!

Press
09.02.2016 14:13

Zanima me zašto ste svi po toj jadnoj ribi ljuske strugali? Ali svi do jednoga! Svi su drndali po njoj, ljuske skidali. Pa pastrva je toliko plemenita riba, toliko dobra riba, a ne k'o neke ribe slane, s kojih ljuske treba skidat'", našalit će se Tomislav u večerašnjoj epizodi omiljenog gastro showa, u kojoj će Crveni tim dobiti pastrvu za glavnu namirnicu.

tri dva jedan kuhaj

Iako dolaze iz središnje Hrvatske, nekim kandidatima nije bilo drago što će pripremati tu ribu. No svejedno će svojim koliko-toliko kreativnim receptom pokušati dobiti što veće ocjene. U kreativnosti će prednjačiti, tko drugi nego inovativne Filipa i Petra sa svojom verzijom fiš-burgera. Simpatični kumovi Mario i Boris svoje će mršave pastrve popuniti gljivama, a Honorata i Josip će svoje umotati u šlafroku kajmaka.

tri dva jedan kuhaj

Šubler, ili pomično mjerilo, postalo je svojevrstan inventar na setu pa će se i danas koristiti, no samo kako bi alfa i omega žirija provjerio visinu Filipinih potpetica.

tri dva jedan kuhaj

Kako pravilno očistiti pastrvu? Tko će postaviti nove standarde u kuhinji? Hoće li južina utjecati na ocjene žirija? Odgovore doznajte večeras u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 20:45 na RTL-u!