Ostalo

Špiček ponosan na svoje Zagorce!

Miroslav i Josip današnjim brzim odgovorom oduševili su teško osvojivog Tomislava Špičeka i dokazali kako književnost imaju u malom prstu.

Press
12.04.2018 18:00

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica prije kuhanja odlučila je provjeriti koji su od natjecatelja bili vrijedni u školi i čitali lektire.

Ajmo da vas čujem, tko zna, tko se sjeća. S kojom ribom se borio starac u knjizi 'Starac i more'", upitala je Doris , a najbrži u ovom kratkom blic testu bio je Josip. Ipak, čini se da je Josip malo varao jer mu je odgovor šapnuo Miroslav.

Da, Mirek mi je šapnuo odgovor jer on zna biografiju Ernesta Hemingwaya . On je i sudjelovao u pisanju te knjige", dobacio je Josip Miroslavu, koji je otkrio da to zna samo zbog toga jer je ribič.

Veseli Zagorci najviše su razveselili Špičeka, koji je rekao da se ponosi njima. Ja samo mogu reći da od silnih u ovoj emisiji Dalmatinaca, Primoraca i Istrijana na kraju Zagorac pogodi koja riba je bila u knjizi Starac i more", komentirao je Tomek, dok je Josip kao nagradu za točan odgovor zahtijevao dodatna četiri boda.

Hoće li mu se želja ispuniti, saznajte večeras u novoj epizodi kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!"na RTL-u s početkom u 20 sati.